Marsipankake

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend lett inn i eggedosisen. Stek i smurt form 22 cm, i forvarmet stekeovn, 175oC i ca 30 min midt i stekeovnen.

Avkjøl på rist.

Del sukkerbrødet i 3 lag. Dynk kakebunnene med melk eller juice. Skal kaken fylles med rørte bær med mye saft, trenger den ikke dynkes. Fordel rørte bær/syltetøy på 2 av de 3 bunnene. Fordel krem over. Legg bunnene oppå hverandre etter hvert som de fylles. Stryk resten av kremen oppå og på siden av kaken.

Elt marsipanen myk og kjevle ut ca 300 g marsipan til marsipanlokk så stort at det vil dekke hele kaken (bruk litt hvetemel ved utkjevling).

Legg det utkjevlede marsipanlokket oppå kaken og klem marsipanen lett til rundt kaken. Resten av marsipanen trilles ut til lange remser som tvinnes sammen og legges rundt kanten på kaken. Pynt med frukt bær.

Smelt mørk sjokolade og fyll i et kremmerhus og bruk til ”skrift” om du ønsker det.