Sommersmørbrød med laks og chili, marinerte reker og epler
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Legg (tinte og rensede ) reker/ scampi , eple i båter og slangeagurk i skiver i marinaden og la trekke smak i 15-20 min.
I mens pensle brødskivene med olje og stek i stekepanne/ grillpanne til de er sprø .
Skjær laksefileten i 4 like biter og stek i olje i varm panne/grillpanne 2-3 min på hver side. Dryss med salt og pepper.
Rens asparges og stek i panne eller grillpanne i 4-5 min.
Tre rekene/ scampi, epler og slangeagurk på 4 satepinner/ grillpinner av tre og stek i marianden i meget varm panne ca 1 min.
Legg litt salat på de stekte brødskivene, legg over stekt asparges, stekt laks og stikk pinnen med reker og epler i hver av laksestykkene.
Artikkelen er oppdatert