Biffkebab med godt følge

Begynn med å lage dressingen. Bland alle ingrediensene og smak til.

Poteter.

Skrell og riv potetene grovt opp. La dem ligge litt i kaldt vann , slik at stivelsene ”skylles” ut. Skjær purre/vårløk i tynne strimler. La potetene renne godt av seg.. Fordel de revene potetene ut over en bakepapirkledt stekebrett. Ringel over olje og stek i varm stekeovn ved 250 oC i ca 10 min. Tilsett finstrimlet purre/ vårløk og salt og bland sammen. Stek videre i ca 10 min.

Kebab:

Bland sammen karbonadedeig, egg , currypasta og krydder. Rør godt sammen.

Legg et bakepapir på kjøkkenbenken. Legg ca 1 dl karbonadedeig over. Legg over et bakepapir og kjevle karbonadedeigen ut til en tynn pannekake på størrelse med stekepannen.. Trekk av det øverste bakepapiret , legg karbonadekaken i varm stekepanne med litt olje/smør , bakepapiret opp. Trekk av bakepapiret og stek 2 min på hver side.

Fortsett å kjevle ut karbonadepannekaker til all deigen er brukt opp.

Ved servering skjær de steke karbonadepannekakene i tynne strimler.

De stekte poteten kan legges i en godt smurt/oljet kopp. Press potetene lett sammen og snu opp ned på tallerken.

Servere med chilisaus, og syltede søte paprika.