Grillede marinerte kyllingspidd servert med salat med ristede valnøtter, blåmuggost og frukt

Bland sammen 2 ss olivenolje, finhakket hvitløk, tørket mynte, oregano, pepper og legg kyllingfileter delt i strimler i marinaden i ca 30 min.

Visp resten av oljen 2 ss med sitronsaft.

Træ marinert kylling, friske store mynteblad, på spiddene. Stek på grill eller i grillpanne i ca 10 min, vend på spiddene og pensle med sitronolje underveis.

Salat med ristede valnøtter, blåmuggost og frukt:

Bruk forskjellige typer salat, del / riv opp i biter og legg i en salat bolle.

Legg over biter med blåmuggost ( middels på smak), druer, biter av melon eller jordbær delt i båter.

Legg valnøttene i en stekepanne uten fett og stek nøttene til de er gyllende uten å bli brent. Avkjøl lett og dryss over salaten.

Visp sammen en dressing av 3 ss olivenolje, 2 ts eddik, salt, pepper og litt sukker og drypp over salaten.

Ønsker du en dressing, lag dressing av matyoghurt smakt til med finhakket mynte, sitronsaft, salt og sukker.