Minestronesuppe

Finhakk løk og surr i olje til løken er blank. Tilsett finhakket hvitløk og tomatpuré og stek i 2-3 minuttene

Tilsett ris, hermetiske tomater og kraft/buljong og kok opp. (Tørr hvitvin eller Noilly Prat gir en ekstra god smak til suppen)

Rens og skjær grønnsakene i tynne strimler eller finhakk og ha i gryten sammen med krydder og kok til grønnsakene er møre ca 20 min. Tilsett smakfulle pølser skåret i små treninger.

Smak til med salt, pepper og ev litt sukker .

Server rykende varm med et godt dryss med nyrevet parmesan som tilbehør smaker det godt med varme pitabrød smurt med hvitløksmør.

Bland sammen mykt smør , finhakket hvitløk og ev finhakkede urter. Del pitabrødene nesten igjennom og smør hvitløksmøret i brødene. Stek i varm stekeovn , 225oC i 8-10 min.

Server straks.

Tips: Ris kan erstattes av spagetti brukket i små biter eller av makaroni.

Suppen kan lages som en ren vegetarsuppe eller pølser kan erstattes av bacon i små terninger er brunet kvernet kjøtt av storfe eller kylling.