Konfektkake med appelsinsalat

Konfektkake:

Stekeovn 175 oC, steketid ca 40 min, nederste rille.

Smelt kokesjokolade og smør. Avkjøl.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør forsiktig inn den avkjølte sjokoladeblandingen, konjakk og revet appelsinskall (kun det gule av skallet).

Bland hakkede valnøtter og sjokoladebiter med hvetemel. Sikt hvetemelet over i røren og vend inn bitene av valnøtter og sjokolade.

Hell røren i en godt smurt form , 24 cm og stek i ca 40 min, kaken skal være litt bløt i midten.

Appelsinsalat:

Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut båter mellom hinnene.

Kok sukkerlake og avkjøl. Hell den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering.

Dryss evt over hakkede nøtter før servering.