Seibiff servert med urteløk,ovnsbakte poteter og gulrøtter

Begynn med de ovnsbakte potetene og gulrøttene.

Varm stekeovnen til 225 oC.

Skrell ”gamle” poteter eller skrubb ”nye” poteter og del i båter. Skrell gulrøttene og del i biter. Legg i et ildfast fat og ven inn olje , salt og pepper. Stek på midterste rille i ca 40 min til poteter og gulrøtter er gyllene og møre.

Rens og skjær løk i skiver / tynne båter. Surr løken i smør i enstekepanne til løken er myk og lett gyllen.

Tilsett finhakket hvitløk og la surre med ca 1 min sammen med finhakkede urter. Tilsett vann og sitron og kok til vannet er fordampet. Smak til med salt, pepper og sukker.

Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper og stek gyllen i smør i middels varm panne.