Enkel fiskegrateng og fiskekaker

Frossen grønnsakeblanding kan legges rett i formen.
Steketiden forlenges med 8-10 min med rå fisk og frossen grønnsakblanding.

Legg fisk og grønnsaker i en smurt ildfast form.

Visp sammen egg, melk, krydder og hvetemel og hell over fisk og grønnsaker i formen. Dryss over revet ost eller griljermel.

Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 200 oc i 20-30 min, til eggestanden er stivnet helt igjennom.

Server med kokte poteter og revet råkost / revet gulrot.

Fiskekaker:

Pass på at alle ingrediensene er iskalde.

Skjær fisken i biter.

Og kjør i foodprocessor med saltet. Tilsett potetmel og krydder. Spe med først med eggene og deretter med melk og fløte til en jevn farse.

Form i hånden til passe store kaker og stek i nøytral olje tilsatt litt smør.