Rekecoctail

En klassiker blant forrettene, vi har fornyet den litt. Kan også servers som en liten lunsj eller aftens rett. Mengden bør da dobbles.

Kok opp alle ingrediensene til sukkerlaken. Avkjøl.

Lag et lite snitt i hver tomat og dypp i kokende vann. Trekk av skinnet. Legg de flådde tomatene i sukkerlaken . Rens og del aspargesbønner i to, gulrot og stilkselleri i tynne staver og rødløk i tynne båter og legg i kokende lettsaltet vann i 30 sek, la renne godt av seg.. Legg grønnsakene i sukkerlaken sammen med tomatene , og la dem ligge og trekke smak i 3-4 timer, gjerne natten over.

Skyll og rist godt av salaten og finsnitt vårløk .

Lag dressing. Rør sammen majones, crème fraiche, søt chilisaus og saft og skall av lime.

Anrett rensede reker og grønnsaker lagvis i et vidt glass ( whisky glass) . Ringle over dressing .

Server med toast.