Kyllingwok

Skjær kylling i tynne strimler og tørk på kjøkkenpapir.

Rens og del resten av grønnsakene i tynne strimler (brokkoli i buketter).

Varm olje til den er god og varm i en wok eller en vid stekepanne (litt mer olje i stekepannen).

Stikk en trepinne i oljen, og det skal frese rundt den når den er varm nok.

Legg i kyllingkjøttet og "røre-stek" i det i 2 - 3 minutter.

Se del to her!

248203

Tilsett revet ingefær og hvitløk og stek videre i ca 1 minutt.

Legg kyllingen over i et serveringsfat.

Ha mer olje i pannen og varm opp.

Legg i grønnsakene og "røre-stek" i ca 2 minutter.

Så tilsettes kraft, chilisaus, soyasaus og østerssaus.

Kok opp og la trekke til grønnsakene er knapt møre.

Tilsett kyllingkjøttet og smak til.

Serveres med nudler eller ris.