Sei med smak av Italia

NB ! Lag tilbehøret før fisken stekes.

Del fisken i passende porsjonsstykker. Dryss på salt og pepper. Varm olje, urter, hvitløk , sitronskall og sitronbåt i en panne. Legg i fiskestykkene og stek i 2-3 min på hver side, øs litt olje over fisken mens den stekes.

Ved servering - anrett seien på en seng av potetmos, litt aioli (hvitløksmajones) og legg den friske urte og kapersdressingen over .

Urte- og kapersdressing:

Mos sammen friske urter, hvitløk , olivenolje og sitronsaft i en morter til en grov masse. Vend inn kapers, 1 ts hakket fruktkjøtt av sitron og pinjekjerner.

Potetmos:

Kok poteter og hvitløk i usaltet vann. Hell av kokevannet. Mos potetene grovt opp. Rør inn god olivenolje og smak til med salt.

Aioli - Hvitløksmajones:

Alle ingrediensene bør ha samme temperatur.