Danseskolen   Guri og Bjørn (Foto: Herman Stadshaug/TV 2)
Danseskolen Guri og Bjørn (Foto: Herman Stadshaug/TV 2)

Lær deg selskapsdans på TV 2 Zebra

Bjørn Wettre Holte og Guri Solberg lærer deg å danse selskapsdans, slik kjendisene gjør i "Skal vi danse".

Bjørn Wettre Holte er forrige sesongs vinner av "Skal vi danse". Han fikk Katrine Moholt til å bli en stjerne på parketten og lærte henne alt fra cha cha cha til vals. Nå vil Bjørn lære nordmenn å danse selskapsdans. Som elev på danseskolen har han fått med seg programleder Guri Solberg.

Vurder kjendisene på gulvet

- Jeg tror nok seerne av "Skal vi danse" vil få mer ut av direktesendingene ved å følge med på "Danseskolen". Da kan de selv lære seg trinnene til de forskjellige dansene, og følge med under direktesendingene hver fredag på TV 2 på hvilke kjendiser som er gode eller dårlig, og hvem som gjør trinnene riktig på dansegulvet, sier Guri Solberg.

Programlederen gleder seg til å være Bjørns elev på Danseskolen.

- Bjørn er en proff danselærer som skal lære den norske befolkning, inkludert meg, grunnstegene i latin og standarddans. Seere som følger med i "Danseskolen" vil kunne klare å lære seg det mest grunnleggende for selv å prøve seg på selskapsdans, sier Guri Solberg.

Mindre glam mer trening

Programmet blir ikke så glamorøst som direktesendingene av "Skal vi danse".

- Vi er i treningsstudio og øver og øver på trinn og danser. Jeg kommer til å være litt mindre glamorøs enn i direktesendingene, men får endelig brukt leggevarmerne mine, ler Guri.

I programmene blir det også siste nytt bak kulissene og fra treningene til kjendisene som deltar i "Skal vi danse".

Ti onsdager fremover kan vi følge "Danseskolen" på TV 2 Zebra.

Se "Danseskolen" på TV 2 Zebra onsdager klokken 21:25