Henrik Elvestad treffer Morten Gamst Pedersen.
Henrik Elvestad treffer Morten Gamst Pedersen.

Store øyeblikk

De vil gjenskape store øyeblikk i norsk idrettshistorie, ta utfordringer og kåre blant annet landets beste fotballdrakt.

Golden Goal er et studiobasert talkshow med reportasjer, intervjuer og magasinstoff, og vil inneholde blant annet dette:

Minneverdige øyeblikk

Johan ser tilbake på det han ser som de største øyeblikkene i norsk idrettshistorie og forsøker å gjenskape dem - både toppene og de absolutte bunnpunktene. Bjarte Flems selvmål er et eksempel på et minneverdig sportsøyeblikk som Johan har rekonstruert sammen med Flem selv.

Stephen Ackles overrasker med sin innsats i turn.
Stephen Ackles overrasker med sin innsats i turn.
Utfordringer

I den faste posten "Utfordringen" vil Henrik Elvestad utfordre ulike kjendiser til å prøve seg i forskjellige idrettsgrener, så som kajakk, stup, friidrett, curling, vektløfting og turn. Henrik kan røpe at Stephen Ackles overrasker med sin innsats i turn. Hvilken vei overraskelsen heller mot, blir å se i programmet ...

En dag med ¿

Henrik har reist ut i Europa for å oppsøke både aktuelle proffutøvere som Morten Gamst Pedersen, og gamle helter som Jørn Andersen. Han røper at turen til Tyskland for å tilbringe en dag med Jørn, ble minneverdig. På 80-tallet var Henrik så fan av den daværende VIF-spissen, at han som 11-åring strikket en dukke av helten sin i håndarbeiden. Møtet mellom Henrik, Jörn og dukken ble følelsesladet.

Henrik Elvestad får se Morten Gamst Pedersens boxer-shorts-samling.
Henrik Elvestad får se Morten Gamst Pedersens boxer-shorts-samling.
Henrik har besøkt Morten Gamst Pedersen både på Blackburns treningsfelt og hjemme hos Gamst Pedersen selv. Her fikk han blant annet et nært møte med Gamstens boxer-shorts-samling.

Gjester

Johan og Henrik får besøk av både nye og gamle idrettshelter. Noen av dem du får se i studio i løpet av Golden Goal-høsten, er Gunde Svan, Thomas Ravelli, Ståle Solbakken og Fredrik Strømstad.

Kåringer

Programmet vil også inneholde kåringer, lister og rangeringer, som blant annet flotteste drakt, korteste shorts, mest unødvendige klaging på dommeren, mest spektakulære filming, tåpeligste finte og tåpeligste finte som har resultert i mål, beste spinoff-effekter og beste/verste poplåt av en idrettsstjerne. Her ligger ”Alla vi längtar efter sommaren” med Bjørn Borg, Dr. Alban og Thomas Brolin høyt oppe allerede.