Lilian Thuram, Ronaldinho, Gianluca Zambrotta, Barcelona
Lilian Thuram, Ronaldinho, Gianluca Zambrotta, Barcelona

Avklaring om spansk fotball

Du har nå mulighet til å se spansk fotball på både TV 2 Zebra og Tippeligakanal 1.

Før helgen ble det kjent at TV 2 Zebra har sikret seg rettighetene til spansk toppfotball de neste tre årene. Hver helg vil alle som har abonnement på Sesongkortet også få tilgang til fire kamper fra den spanske ligaen. Kampene kommer til å bli vist både på Tippeligakanal 1 og på TV 2 Zebra.

- Sesongkortet var tiltenkt å vare fra sesongstart til sesongslutt i Tippeligaen. Vi utvider nå dette tilbudet til å gjelde frem til 31.12.06, og inkluderer spansk fotball til de som allerede har kjøpt sesongkortet, sier prosjektleder i TV 2 Zebra Esben Garlie

Dette betyr at alle som ønsker å se de siste rundene av årets Tippeliga og spansk Fotball frem til 31.12.2006 må kjøpe Sesongkortet til kr. 795. I løpet av uke 38 vil det imidlertid bli lansert et helgekort med tilgang til Tippeligakamper og Spansk fotball. Dette kortet vil koste kr. 249 per helg. Sesongkort kan kjøpes via Canal Digital, UPC eller BKK.

Ønsker du å bestille? Ring: 02220.

Alle som er glade i fotball vil også få mulighet til å se kampene på TV 2 Zebra, som viser opptak av lørdagens kamper fra spansk fotball søndag ettermiddag.

- Hvordan spansk Fotball og Tippeligakampene vil bli pakket og solgt for 2007 er noe vi arbeider med i disse dager og vil komme tilbake til i løpet av høsten, avslutter Esben Garlie.