Morten Langli har gjort stor suksess med sine tips under «Sport & Spill» sendingene. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Morten Langli har gjort stor suksess med sine tips under «Sport & Spill» sendingene. (Foto: Bjørgli & Bergersen)

Klar for fotballmaraton

Morten Langli er klar for tre timers direktesending når TV 2 Zebra har premiere på ”Sport og spill” lørdag ettermiddag.

- Vi skal levere den beste resultatservicen for fotball- og spillinteresserte, sier programleder Morten Langli i forkant av premieren på programmet ”Sport og spill” på TV 2 Zebra.

Under lørdagens sending, som starter kl 15.30, får Langli besøk av Branns midtbane-nyervervelse Eirik Bakke og den tidligere tippeliga-profilen Petter Belsvik i studio i Bergen. I tillegg er både Freddy dos Santos og Stabæk-trener Jan Jönsson med på link under sendingen.

- Seere som har fulgt ”Før runden”-sendingene på TV 2 Zebra vil nok kjenne igjen en del av elementene i sendingen. Vi kommer til å ta for oss kampene i helgens Tippeliga-runde, og ta for oss oddsen på de ulike kampene. Kanskje folk kan vinne litt mer enn de pleier, eller i det minste tape litt mindre enn vanlig, humrer programleder Langli.

”Sport og spill” har i tillegg selvsagt løpende resultatservice for alle kampene på langoddsen, inkludert både kampene i tyske Bundesliga og engelske Premier League.

- Mange vil nok kjenne igjen en del av elementene fra ”gamle” FotballXtra, sier Langli, som ser frem til sin første tre timer lange sending.

- Det er en solid utfordring, og selv om vi har mye planlagt, må mye tas på sparket også. Men jeg gleder meg veldig til å bidra til å levere et godt program for våre mange fotball- og spillinteresserte seerne, sier Langli.

Se "Sport og spill" på TV 2 Zebra lørdager kl. 15.30.