Føler meg som Jerry Springer

Ørjan Burøe er strålende fornøyd med å ha fått jobben som programleder i ”Splitter pine” – høstens frekkeste game show.

”Splitter pine” er den norske versjonen av ”Knus Bilen”, som er blitt vist med suksess på TV 2 Zebra i høst. I programmet skal Ørjan Burøe utsette deltakerne for pinlige og smertefulle påfunn mens de gjør sitt beste for å svare på spørsmål. Burøe mener ”Splitter pine” er et program som ikke ligner noe annet på TV:

- ”Splitter pine” har høyere tempo, er mer underholdende og alle som deltar må levere mer av seg selv enn i de fleste andre programmer. Dette kommer til å bli en stor utfordring for både meg og deltakerne.

Se klipp fra "Splitter pine" på web-TV

Da det ble kjent at TV 2 Zebra skulle produsere en norsk versjon av ”Distraction”, som programmet heter på engelsk, rykket flere psykologer ut med sterk kritikk av konseptet. Burøe, som tidligere har utsatt det norske folk for pinligheter i Judas på TVNorge, forstår ikke problemet.

- Jeg synes det er deilig å få en mulighet til å være slem igjen. For meg er det en stor ære å få lov til å torturere folk på denne måten. Jeg synes det er veldig kult at Zebra ”kicker litt ass”, og at vi går tilbake til enkel og effektiv underholding. Det er moro å skade seg selv, i alle fall når det er frivillig.

- Jeg føler meg som en ung versjon av Jerry Springer, avslutter Ørjan Burøe fornøyd.