HAAVARD_460x150orginal (Foto: TV 2)
HAAVARD_460x150orginal (Foto: TV 2)

Skikkelig mannfolkshow

Dette er showet hele den mannlige befolkingen har ventet på: Et show om menn. Lagd av ekte mannfolk.

For ekte mannfolk. Et program som hyller mannen for den han er, ikke for den andre mener han burde være.

Disser kjærringer

- Vi skal lage et program 100 prosent på mannens premisser. Det er nesten uvirkelig ærlig, forteller programleder Håvard Lilleheie.

- Først og fremst skal dette handle om menn. Og når jeg sier menn, så mener jeg McGyver, Martin Schanche, Vinnie Jones, Chuch Norris. Kort sagt alle som er stolt over å være mann. Men vi skal også ta oss tid til å disse kjærringer. Og da mener jeg vanlige kjærringer, men også kjærringer som Kristian Valen, og Magne Hoseth.

Jenter i bikini

Lilleheie lover også mange pene jenter i bikini, men understreker at de i minst like stor grad er ute etter jenter som er blide, og som kan by på seg selv på en raus måte.

- Jeg håper vi får til en audition, der jenter i Norge får mulighet til å vise at de er positive og glade jenter, sier Lilleheie.

Programlederen av ”The Man Show” er også bekymret for hvordan mannsrollen er i ferd med å utvikle seg i dagens samfunn. Han mener vi lever i en forstillelsens tid, der folk later som de liker ting de egentlig ikke gjør.

Den seksuelle arena

- Nasjonen tørster etter sannheten, og det skal de få i ”The Man Show”! På noen områder er for eksempel mannen i ferd med å bli en taper. Det er tungt å måtte si det, men dette gjelder spesielt på den seksuelle arena. En jente som har en dildo i skuffen blir sett på som kul og moderne, men blåser du opp dukka di blir du sett på som en taper.

- Dette skal vi gjøre noe med. Sjømannsbruden skal komme til heder og verdighet igjen. Jeg vil ha et samfunn der sjømannsbruden er sosialt akseptert, avslutter Håvard Lilleheie.

Se "The man show" på TV 2 Zebra mandager fra 9. oktober.