Frustrerte fruer sesong 2
Frustrerte fruer sesong 2

Glamour, krim, sex og drama

I sommer blir det gjensyn med "Frustrerte fruer" alle ukedager på TV 2 Zebra.

Gjennom sommeren sender TV 2 Zebra både første og andre sesong av den suksessrike serien "Frustrerte fruer".

Intriger, hemmeligheter, utroskap, sex og menn som ikke forstår kvinnens behov. Dette er nok til å få enhver husmor frustrert, inkludert husmødrene vi blir kjent med i "Frustrerte fruer".

Mary Alice Young, en tilsynelatende lykkelig husmor, tørker støv av pianoet og lager vafler, før hun skyter seg. Midt i stuen. Tilbake står fire frustrerte venninner og husmødre. De lever sine perfekte liv i forstadsgaten Wisteria Lane, men mye frustrasjon skjuler seg bak de flotte klærne og plettfrie utseende. Mary Alice rapporterer fra graven og guider oss inn bak fasadene deres.

De frustrerte fruene

Susan (Teri Hatcher) er en skilt og enslig mor som ikke har «datet» på evigheter. Hun er på desperat jakt etter en mann, men har en egen evne til å holde på mennene hun møter i maks ti dager. Susan er en elendig kokk, og arbeider med å illustrere barnebøker.

Gabrielle (Eva Longoria) er tidligere modell og gift med den velstående perfeksjonisten Carlos (Ricardo AntonioChavira). Hun har tilsynelatende alt hun kan ønske seg, men finner spenning i familiens 17-årige gartner, John (Jesse Metcalfe).

Lynette (Felicity Huffman) er en tidligere forretningskvinne som har ofret sin egen karriere for å ta seg av mann og fire ufordragelige barn. Hun er ikke en god mor, og livet hennes blir ikke bedre av å ha en konstant kåt og håpløs ektemann.

Bree (Marcia Cross) opptrer utad som den perfekte frue og husmor. Hjemme derimot, terroriserer perfeksjonisten Bree sin familie med strenge regler for etikette og korrekt oppførsel. Til hvert hovedmåltid serveres det gourmetmåltid som hun har brukt timevis på å forberede. Tenåringssønnen kaller henne gatas borgermester, og mannen ønsker skilsmisse.

Se "Frustrerte fruer" på TV 2 Zebra alle ukedager i sommer.
Første episode sendes mandag 12. juni kl. 18:40.
Første episode av andre sesong sendes fredag 21. juli kl. 18:40.