storm (Foto: TV 2)
storm (Foto: TV 2)

Storm Liland (Kim-Daniel Sannes)

Storm er rabagasten med det store hjertet. Med sin impulsive direkte væremåte er det ikke fritt for at han til stadighet havner i trøbbel. Men i det siste har han skjerpet seg drastisk.

I slike stunder er det godt å ha en søster som Liv. Hun stiller nemlig alltid opp for broren, og forsvarer ham uansett konsekvenser. Storm på sin side er ikke noe dårligere. I sitt forhold til Liv er han nesten litt overbeskyttende, og selv om det aldri er vondt ment, kan det nok til tider bli litt mye av det gode.

Om Storms forhold til Liv er usedvanlig godt, er forholdet til storebroren Bjørn-Ivar litt mer anstrengt. For Storm er den urstreite storebroren prototypen på alt han selv ikke ønsker å bli. Stort sett er tonen dem i mellom sivilisert, men av og til renner det over for dem begge.

Storm deler ikke Livs interesse for skolearbeid. Han er på ingen måte dum, selv om hans akademiske interesse er nokså begrenset. Storm er imidlertid svært streetwise, og innehar et større nettverk av kompiser som kan fikse ett og annet dersom det er nødvendig.

Etter at han fant ut at han er sønn av avdøde Georg Anker-Hansen skjerpet han seg drastisk. Dette var hans mulighet til å bli noe.