Knus bilen 460
Knus bilen 460

Knus bilen

Fire deltakere utsettes for pinlige og smertefulle påfunn mens de gjør sitt beste for å svare på spørsmål, før vinneren knuser sin nye bil.

TV 2 Zebra starter mandag et nytt, frekt britisk spørreprogram der vinneren må knuse sin egen premie, nemlig en flunkende ny bil. Programleder Jimmy Carr driver et råkjør mot deltakerne.

I "Knus bilen" skal fire deltakere konkurrere om å svare på kunnskapsspørsmål. Underveis blir de utsatt for en skarpskodd programleder, som harselerer hemningsløst med deltakerne. I tillegg til verbale angrep, må deltakerne delta i overraskende, pinlige og smertefulle oppgaver. Eller hva sier du til å bli utsatt for elektriske støt eller avføring fra duer mens du svarer på spørsmål? Eller å løpe hekkeløp med nudister som partner?

Programleder Jimmy Carr kjenner ingen grenser for hva han utsetter deltakerne for. Premien til vinneren er en bil, men det er ikke slutt når vedkommende står fornøyd med bilnøklene i hånden. Vinneren må svare rett på fem tilleggspørsmål, og må ødelegge deler av bilen for hvert spørsmål han bommer på.

"Knus bilen" ble en snakkis da programmet ble sendt i England med tittelen "Distraction". Programmet vakte så stor oppsikt at Jimmy Carr dro til USA og laget en versjon på amerikansk tv. TV 2 Zebra har kjøpt rettighetene til både den britiske og amerikanske programserien, og starter med originalen fra England.