Geir Mikalsen
Geir Mikalsen

Zebra inn i nytt år

Det har vært en spennende høst for oss som har jobbet med TV 2 Zebra. Vi lanserte kanalen med nytt navn den 5. september, og har siden jobbet med å finne de programmene vi tror vil passe for seerne våre. I så måte er tilbakemeldinger fra dere seere viktig.

Film hver kveld har trolig vært den mest populære merkevarene for kanalen. Thomas Leikvoll er tilbake med "Filmstriper" i februar, og vi fortsetter med film alle hverdager i 2006. Mange gode titler ligger klare. Det er heller ingen tvil om at de som setter pris på fotball på høyt og artistisk nivå, har gledet seg over fire kamper hver helg fra ballkunstnerne i den spanske liga. Disse kampene fortsetter vi også med på nyåret.

Vi får daglig inn seertall på programmene, og det er hyggelig å merke at stadig flere oppdager kanalen og programmene våre. Utover høsten fikk vi en en pen stigning fra måned til måned, mens tallene svinger litt fra dag til dag og uke til uke. I så måte er det viktig at så mange som mulig kan ta inn kanalen hjemme, og etter at vi fikk plass i Canal Digitals analoge kabelnett like før jul skal nå rundt 60 prosent av Norges befolkning faktisk kunne se oss.

I denne første uken i det nye året kan du glede deg over tre humorprogrammer som starter opp: Frittgående Hope (mandager), Pizzagjengen (tirsdager) og Tracey Ullman Show (torsdager). Og husk: Frusterte fruer kan du se aller først på TV 2 Zebra hver onsdag.

Godt nytt år!

Geir Mikalsen
Kanalsjef
TV 2 Zebra

Les tidligere blogger her: