Lambo crash01
Lambo crash01

Lamborghini Aventador: Her krasjer han superbilen til 5 millioner

Ble tidligere filmet mens han ga gass så det kom flammer ut av eksosanlegget.

Lamborghini Aventador er en av de råeste og mest eksotiske bilene på markedet. Har du en slik, kan du skryte av 700 hk – og en 0–100 km/t-tid på i underkant av 3 sekunder.

Men selv om Aventador er en bil i superklassen, er det ingen garanti for at sjåføren er det.

Mandag smalt nemlig denne bilen inn i TRE andre i Sloane Street, en av Londons mest eksklusive gater. Smellen er ganske hard, og på et tidspunkt er Aventadoren oppe i luften.

Skadene på den flotte bilen kommer til å koste noen kroner å få fikset – bare frontfangeren på Lamborghinien koster trolig mer enn de tre andre berørte bilene til sammen – men det ble i alle fall ingen personskader som følge av ulykken ...

SE VIDEO: Her smadrer millionæren bilen sin

Beklaget

Superbilentusiast, Paul Wallace, forteller til britiske medier at den matt svarte Aventadoren er kjent i London – blant annet fordi eieren har lagt ut klipp på YouTube av at han gir gass slik at det kommer flammer ut av eksosanlegget.

Den unge sjåføren virket ifølge vitner tilsynelatende rolig etter ulykken, og beklaget ovenfor de som ble truffet.

Det ble tatt rutinemessige promillekontroll, men politiet opplyser til The Telegraph at det ikke er gjort noen pågripelser i saken.

I Norge ligger det akkurat nå EN Lamborghini Aventador til salgs – det er en roadster, som er priset til "mellom 5,0 og 5,5 millioner kroner".

At det var stor fart, viser videoen som vi kan vise her. Bilen kommer "ut av det blå", og krasjer både i biler som kjører og står parkert. Men det diskuteres også hvorvidt føreren av Mazdaen, som svinger inn på hovedveien, også må ta deler av skylden.

Hvem synes du må ta på seg skylden for den kostbare ulykken?

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=kfS8iz2NaLE#t=23

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=3whXKfulhcE

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

SE VIDEO: Ferrari har hesten på panseret – her er en hest i baksetet!