Torres avverget Premier League-fiasko

Fernando Torres viste José Mourinho at det finnes målscorere i Chelsea. Med tidlig scoring i 1-1-kampen mot Galatasaray berget han ansikt for Premier League i mesterligaen.

De tre første engelske klubbene som var i aksjon i cupspillet i årets turnering tapte alle 0-2. Torres sørget for et viktig bortemål da Chelsea skaffet seg et godt utgangspunkt i kampen om kvartfinaleplass.

En etterlengtet seier for de engelske klubbene glapp da Aurélien Chedjou utlignet på et hjørnespark midt i annen omgang. Han fikk møte Wesley Sneijders serve ganske alene mellom to forsvarere og score på volley.

Da hadde det tyrkiske hjemmelaget kjempet seg inn i en kamp Chelsea en stund så ut til å skulle avgjøre ved å utnytte vertenes famlende forsvarsspill. Tre minutter tidligere misset Selcuk Inan en gedigen mulighet etter forarbeid av Sneijder og Didier Drogba. Fra kloss hold traff han stolpen.

Det var gjensyn med gamle kjente for Mourinho og hans menn i Istanbul. Tidligere Chelsea-spiss Drogba scorer nå sine mål for Galatasaray, mens tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini er lagets trener.

Mancini har ikke fått skikk på det defensive, og en tabbe av keeper Fernando Musler akunne gitt Chelsea en drømmestart. Willian greide ikke å omsette gratismuligheten i mål. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2