Atlético Madrid ga storebror Real luke

Atlético Madrid reiste hjem skuffet med 0-3-tap i bagasjen etter søndagens møte med Osasuna. Dermed ble det en perfekt helg for byrival Real Madrid.

Siden også Barcelona fikk det stritt og tapte 1-3 for Real Sociedad på bortebane lørdag, har Real fått en tre poengs luke til sine argeste gullrivaler.

Atlético Madrid har høstet mye skryt for at laget langt ut i sesongen kjemper om La Liga-tittelen med vesentlig mindre ressurser enn Real og Barcelona. Men laget står etter helgens runde med to tap på sine tre siste seriekamper. Det kan være tegn på at Atlético merker hardkjøret i toppen.

I Pamplona fikk gjestene en vond start. Allerede etter seks minutter ordnet Alvaro Cejedo 1-0 for Osasuna etter en innøvd cornervariant. Et kvarteret senere doblet Emiliano Armenteros ledelsen, mens Roberto Morales gjorde 3-0 like før pause.

Atlético Madrid var nær en redusering flere ganger i annen omgang, men det kom ikke flere mål i kampen.

Tapet gjorde at Atlético ligger på tredjeplass i La Liga. I likhet med serietoer Barcelona er klubben tre poeng bak Real Madrid etter 25 serierunder. (©NTB)