Norwich med livsviktig trepoenger

Norwich har slitt tungt i det siste og har en ekstremt vanskelig avslutning i Premier League. Søndagens 1-0-seier mot Tottenham var derfor svært verdifull.

Robert Snodgrass ble matchvinner etter 47 minutter da han skar inn fra høyrekanten og trillet ballen forbi Hugo Lloris i Tottenhams mål.

Alexander Tettey spilte hele kampen for hjemmelaget. Den norske landslagsspilleren var nær å doble ledelsen mot slutten av kampen.

Seieren var Norwichs første i ligaen på mer enn én måned og ga laget pusterom i bunnstriden. Etter 27 kamper har klubben 28 poeng, fire over nedrykksplass. Det som gjør klubbens situasjon ekstra prekær er at de avslutter sesongen med kamper mot Liverpool, Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Dersom Norwich skal redde plassen i Premier League, må laget antakeligvis gjøre det på de neste sju kampene før de møter toppklubbene på rekke og rad.

For Tottenham var tapet et slag for ambisjonene om mesterligaspill neste sesong. London-klubben er seks poeng bak Liverpool som er nummer fire, og i tillegg lurer Manchester United bare fem poeng bak. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2