Rooney takket for ny avtale med scoring

Bare ett døgn etter at han forlenget kontrakten med Manchester United, scoret Wayne Rooney i 2-0-seieren over Crystal Palace i Premier League lørdag.

28-åringen luftet sist sommer at han kunne tenke seg å forlate Manchester United. Fredag kom beskjeden om at Rooney blir i United, da han signerte en kontrakt som strekker seg fram til juni 2019.

Robin van Persie hadde allerede sendt United opp i 1-0-ledelse borte mot Crystal Palace da Rooney på lekkert vis dunket inn 2-0 og punkterte kampen. United hadde ikke storspilt tidligere i kampen, men scoringene, som begge kom i løpet av sju minutter, var absolutt av det fortjente slaget.

I første omgang hadde rødtrøyene mange store muligheter til å ta ledelsen, men Jonathan Parr og hans kompiser i Palace-forsvaret holdt unna fram til van Persie scoret fra straffemerket. Tidligere Arsenal-spiller Marouane Chamakh hadde felt Patrice Evra i forkant.

Manchester United hadde ikke vunnet på sine tre siste kamper før kampen i London. Tap mot Stoke og uavgjort mot både Fulham og Arsenal var fasiten. Seieren over Palace kom godt med. Nå skiller bare fem poeng opp til Tottenham på 5.-plass, men de har én kamp mindre spilt. (©NTB)