Rooney forlenget med United

Stjernespissen Wayne Rooney undertegnet fredag den lukrative avtalen som binder ham til Manchester United for de neste 5,5 årene.

Det bekreftet United på sine nettsider fredag kveld. Dermed er Rooney under kontrakt med storklubben fram til juni 2019.

– Jeg er veldig glad for å være en del av klubbens framtid, og jeg ønsker å takke David Moyes (manager) og Ed Woodward (klubbdirektør) for støtten. Jeg er overbevist om at dette er starten på et nytt suksessfullt kapittel i Manchester Uniteds historie.

– I august vil jeg ha vært her i ti år. Under den tiden har jeg spilt med flere fantastiske spillere og vunnet alt jeg håpet på da jeg kom hit. Som en av seniorspillerne får jeg nå sjansen til å hjelpe de yngre spillerne opp og fram i ett nytt og godt United-lag, sier Rooney.

Med den nye avtalen gjorde 28-åringen helomvending etter at han angivelig ønsket seg bort fra United sist sommer. Chelsea ønsket sterkt å hente Rooney før sesongen, men rødtrøyene nektet å selge til rivalen.

Forlengelsen er en gledelig nyhet for United-fansen og manager David Moyes, som håper å ta opp kampen med topp 4-lagene i Premier League utover våren. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2