Tutta en over par, falt ned til 11.-plass

Suzann «Tutta» Pettersen hadde en ujevn annenrunde av LPGA-turneringen i golf fredag. Hun gikk én over par og falt fra sjette- til ellevteplass.

Pettersen lå som nummer seks etter den første runden. Hun åpnet fredagens runde med en birdie, men måtte tåle en bogey på det tredje par fire-hullet. Hun reparerte skaden med en ny birdie på det neste. Men nok en gang ble det neste par fire-hullet vanskelig, og en ny bogie var et faktum.

Tutta syntes å ha beholdt roen og var tilbake på ett slag under par med dagens tredje birdie. På hull 8 og 9 fulgte derimot to nye bogeyer, og hun falt ti plasseringer.

Resten av fredagens klarte den norske jenta på par, slik at hun bare tapte ett slag og ligger to under par etter to runder.

Park In-bee, som vant turneringen i fjor, topper verdensrankingen foran Pettersen. Den sørkoreanske spilleren ligger likt med den norske toppgolferen.

Svenske Anna Nordqvist forsvarte sin ledelse fra første runde og ligger med seks slag under par. Hun er ett foran en trio Azahara Muñoz fra Spania, Julieta Granada fra Paraguay og tyske Sandra Gal. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2