Overtidsmål ga Juventus et godt utgangspunkt

Juventus skaffet seg selv et godt utgangspunkt før bortemøtet med Trabzonspor i europaligaen da de slo det tyrkiske laget 2-0 i Torino torsdag.

De regjerende italienske mesterne ledet lenge 1-0 etter Pablo Osvaldos scoring etter 16 minutter, og det ville vært et litt skuffende utgangspunkt å ta med seg til bortemøtet med den tyrkiske klubben.

Juventus kontrollerte kampen fra første minutt, men måtte vente helt til overtiden før de drepte kampen.

Da satt Paul Pogba inn 2-0 etter en glimrende pasning av Carlos Tevez. Målet kom bare minuttet etter at nettopp Pogba hadde skutt i stolpen. Det andre målet var helt tydelig en lettelse for hjemmelagets spillere.

I annen omgang satt Olcan Odin inn det bortelaget trodde var utligningen fra kloss hold, men linjemannen vinket for at ballen hadde vært ute før innlegget ble slått. TV-bildene viste at det var en tvilsom avgjørelse.

Europaligaen er uansett ikke det Juventus prioriterer høyest denne sesongen. De er med fordi de bare ble nummer tre i sin gruppe i mesterligaen, og det viktigste for dem er nå å forsvare den klare ledelsen de har i Serie A. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2