Rochdales Matt Done holder unna for Sheffield Wednesdays Chris Maguire og Kieran Lee. (Foto: Dave Howarth, Pa/Scanpix)
Rochdales Matt Done holder unna for Sheffield Wednesdays Chris Maguire og Kieran Lee. (Foto: Dave Howarth, Pa/Scanpix)
Her scorer Ruben Yttergård Jensen kampens eneste mål i det 114. minutt i Kaiserslauterns bortekamp mot serietoer Bayer Leverkusen i cupen.  (Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix)
Her scorer Ruben Yttergård Jensen kampens eneste mål i det 114. minutt i Kaiserslauterns bortekamp mot serietoer Bayer Leverkusen i cupen. (Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Mats Zuccarello Aasen og Mathis Olimb under treningen i Sotsji.  (Foto: Jon Eeg, NTB scanpix)
Mats Zuccarello Aasen og Mathis Olimb under treningen i Sotsji. (Foto: Jon Eeg, NTB scanpix)
Tottenhams Danny Rose ligger på bakken etter å ha blitt taklet av Evertons Gerard Deulofeu da lagene møttes i februar.  (Foto: Alastair Grant, Ap/Scanpix)
Tottenhams Danny Rose ligger på bakken etter å ha blitt taklet av Evertons Gerard Deulofeu da lagene møttes i februar. (Foto: Alastair Grant, Ap/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal dropper Champions League

Champions League er tilbake med to kamper i dag, men de er det vanskelig å si noe på. Derfor kjører Kjetil Rekdal en engelsk dobbel med to sterke hjemmelag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til TV 2s oddseksperter.

- Hadde Champions League-kampene vært på en tippekupong ville jeg tippet UB på dem begge. Men på oddskupongen holder jeg meg unna, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Sporten.

I stedet velger han to kamper nedover i divisjonene i England.

Rochdale er det beste hjemmelaget i League 2, mens Halifax er det beste hjemmelaget i Conference. Begge disse får tillit av Kjetil Rekdal tirsdag.

Rochdale - Burton (engelsk League 2) H: 2,15 U: 3,10 B: 2,75

Rochdale ligger på fjerdeplass, bare ett poeng bak tredjeplassen som gir direkte opprykk og to poeng bak andreplassen. Har 16-5-9 totalt, men 11-1-4 hjemme. Er med det ligaens beste hjemmelag. Har to strake seire. Sist 2-1 hjemme over Morecambe og 3-0 borte over AFC Wimbledon nest sist. Har fire seire på de siste fem hjemmekampene i serien. Har ingen skader. Burton ligger to poeng bak Rochdale på tabellen og er med det på sjetteplass. Vinner like mange kamper borte som hjemme, men står med bare én seier på de siste seks. Den kom mot Morecambe 1-0 borte nest sist. Sist ble det 1-1 hjemme mot Dag & Red. Laget har skader på tre spillere. Keeper Lyness, forsvarsspiller Husey og spissen McGurk. Det lukter hjemmeseier her.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Halifax - Braintree (engelsk Conference) H: 2,05 U: 3,05 B: 2,75 UTSATT!

Halifax ligger nede på åttendeplass, men ingen har vunnet flere hjemmekamper enn dem denne sesongen. Faktisk har 12 av 13 seire kommet på eget gress. Tapte 1-2 borte for Chester sist, men slo Salisbury hele 5-1 nest sist hjemme. Har bare den ene seieren på de siste åtte kampene, men fem av disse kampene har vært borte. I de tre hjemmekampene tok de fem poeng. Braintree ligger på 18. plass, men er åtte poeng over streken så det er ingen umiddelbar fare ennå. Tapte 0-1 borte for Woking sist, men vant 2-0 hjemme over Tamworth nest sist. På de siste seks bortekampene har de tapt fem og kun vunnet over nedrykkstruede Chester. En ny hjemmeseier krysses det av for.

Denne kampen kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Rochdale - Burton H 2,15

Halifax - Braintree H 2,05 UTSATT!

Totalodds: 4,41

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!