Blake: – Jeg forstår ikke Solskjærs plan

Den tidligere Cardiff-spilleren Nathan Blake (42) er kritisk til det Ole Gunnar Solskjær har oppnådd etter halvannen måned som manager for Premier League-klubben.

Nathan Blake spilte over 100 kamper for Cardiff tidlig på 90-tallet og var en av Cardiff-fansens best likte spillere. Han er bekymret over det han ser av Cardiff under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. At laget røk ut av FA-cupen med 1-2 for mesterskapsserieklubben Wigan søndag, fikk begeret til å renne over for 42-åringen.

– Jeg er bekymret for situasjonen i Cardiff. Jeg vet at dette var en cupkamp og at en trener liker å rotere på laget, men for meg virker det som om Solskjær ikke vet hva hans beste ellever er, skriver Blake i en kommentar hos Wales Online.

– Det er ingen plan over det, det er ikke noe mønster. Hvordan i all verden skal man klare å ta de poengene man trenger?, spør han.

Solskjær har siden ankomsten til Premier League-klubben i starten av januar ledet Cardiff til tre seirer på ni kamper, hvor to av dem var i FA-cupen. Nordmannen har rotert mye på laget. Det skremmer Blake.

– Jeg har mistet tellingen over hvor mange spillere Solskjær har brukt siden ankomsten og antall taktikker han har benyttet seg av. Han må starte å velge de samme spillerne uansett hvem man spiller mot, skriver den tidligere Cardiff-spilleren. (©NTB)