Her scorer Ruben Yttergård Jensen kampens eneste mål i det 114. minutt i Kaiserslauterns bortekamp mot serietoer Bayer Leverkusen i cupen.  (Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix)
Her scorer Ruben Yttergård Jensen kampens eneste mål i det 114. minutt i Kaiserslauterns bortekamp mot serietoer Bayer Leverkusen i cupen. (Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Mats Zuccarello Aasen og Mathis Olimb under treningen i Sotsji.  (Foto: Jon Eeg, NTB scanpix)
Mats Zuccarello Aasen og Mathis Olimb under treningen i Sotsji. (Foto: Jon Eeg, NTB scanpix)
Tottenhams Danny Rose ligger på bakken etter å ha blitt taklet av Evertons Gerard Deulofeu da lagene møttes i februar.  (Foto: Alastair Grant, Ap/Scanpix)
Tottenhams Danny Rose ligger på bakken etter å ha blitt taklet av Evertons Gerard Deulofeu da lagene møttes i februar. (Foto: Alastair Grant, Ap/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal satser på gamleklubben

Her sender Ruben Yttergård Jensen Leverkusen ut av cupen. I kveld skal det bli tre poeng i serien.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til TV 2s oddseksperter.

Begge valgene til Kjetil Rekdal på en svært begrenset oddskupong har sjokkert i cupen. Kaiserslautern slo ut Leverkusen, mens Lens slo ut Lyon. Nå er det serien som gjelder for dem begge.

Erzgebirge Aue - Kaiserslautern (tysk 2. Bundesliga) H: 3,60 U: 3,20 B: 1,75

Nummer 15 mot nummer fire. Erzgebirge har best målforskjell av de tre lagene som står på 22 poeng og er derfor rett over kvaliken, men med stortap her er de plutselig nest sist. Er i dårlig form og står uten seier på de siste fem (0-3-2). I den første kampen etter juleferien ble det 2-2 borte mot Aalen. Litt bedre hjemme med 2-1-2 på de siste fem, og det er her de har tatt 16 av poengene sine. Kaiserslautern, Kjetil Rekdals tidligere klubb, er bare ett poeng bak tredjeplassen som gir kvalik og to poeng bak andreplassen som gir direkte opprykk. Står med seier i begge kampene de har spilt i 2014. Nest sist slo de Greuther Fürth 2-1 hjemme, mens de sjokkerte hele fotball-Tyskland ved å slå ut Leverkusen fra cupen gjennom å vinne 1-0 borte etter ekstraomganger sist. Målscorer var Ruben Yttergård Jensen. Leverkusen ligger på andreplass i Bundesligaen. Står med fire seire på de siste fem og skal ha en god sjanse til å vinne her.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Lens - Havre (fransk Ligue 2) H: 1,80 U: 2,95 B: 3,80

Nummer fire mot nummer 15 i også her. Lens er á poeng med Dijon på tredje som innehar den siste opprykksplassen og fem poeng bak serieleder Metz. Slo Ligue 1-laget Lyon 2-1 etter ekstraomganger borte sist, men tapte 0-1 borte for Troyes kampen før. Har 2-2-1 på de siste fem i serien. Har to strake uavgjorter hjemme mot Laval og Dijon og tapte for Istres tredje sist. Hadde 6-3-0 på kampene før det. Le Havre ligger fire poeng over nedrykksstreken og har tre strake tap. Sist ble det 0-1 hjemme for Nîmes, Nancy vant 3-2 hjemme, mens det ble 1-2 hjemme for Niort. Har riktignok to seire på de tre siste borte, men det er også de eneste seierne de har på bortebane denne sesongen. Lens imponerte mot Lyon og bør kunne slå formsvake Havre her.

Denne kampen kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Erzgebirge Aue - Kaiserslautern B 1,75

Lens - Havre H: 1,80

Totalodds: 3,15

Innleveringsfrist: Klokken 20:10

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!