Real Madrid holder følge med rivalene

Real Madrid avgjorde søndagens seriekamp mot Getafe i løpet av den første halvtimen. Med 3-0-seier har storklubben like mange poeng som Barcelona og byrival Atlético.

Storseirer for både Barcelona og Atlético i lørdagens kamper gjorde at Real Madrid ikke hadde noe valg: De måtte vinne borte mot Getafe søndag for å holde følge i kampen om ligagullet.

Det ble allerede tidlig i kampen tydelig at Real Madrid ikke kom til å tape. Jese Rodriguez og Karim Benzema ordnet 2-0 før halvtimen var spilt. Luka Modric fastsatte sluttresultatet til 3-0 i annen omgang.

Med det sikret Real Madrid seg sin 25. strake kamp uten tap. Det holder foreløpig til en 3.-plass i spansk 1. divisjon, med samme poengsum som Atlético Madrid og Barcelona. Sistnevnte er øverst av de tre med best målforskjell.

For Getafes del var søndagens 0-3-tap den fjerde kampen på rad uten scoring. Samtidig var det deres 10. kamp uten seier. Det betyr at laget nå ligger på 15.-plass, med bare fire poengs margin til Valladolid på nedrykksplass.

Real Betis er fortsatt tabelljumbo. De gjestet Granada i søndagens lunsjkamp og ble sendt hjem uten poeng. Piti ordnet 1-0 til Granada med kampens eneste scoring etter en halvtime. (©NTB)