Neureuther i bilulykke på vei til Sotsji

Den tyske alpinstjernen Felix Neureuther måtte utsette avreisen til Sotsji etter en bilulykke fredag.

Han var gjennom en grundig undersøkelse hos Bayern Münchens klubblege Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, som konstaterte en mindre nakkeslengskade med strukne leddbånd i nakken. Han fikk også et slag i brystet, men undersøkelsen viste at det ikke er ribbeinsbrudd. Intet tyder på at OL-deltakelsen er i fare.

Neureuther, som er sølvvinner fra VM, var på vei til flyplassen i München. Derfra skulle han fly til Sotsji for å delta i vinterlekene. Nå kommer han tidligst av gårde lørdag. Dessuten etterforskes han av politiet for å ha kjørt fra stedet for en ulykke.

– Han traff autovernet på motorveien, som var svært glatt etter snøvær, sa Christian Klaue, som er talsmann for Tysklands skiforbund.

– Han kunne selv kjøre videre, men han er nå til legeundersøkelse. Det mistenkes at han har pådratt seg en nakkeslengskade.

Også Neureuthers kjæreste Miriam Gössner var med i ulykkesbilen. Skiskytteren, som har norsk mor, mistet OL på grunn av skade. Hun har likevel skaffet seg overskrifter ved å posere for torsdagens tyske utgave av Playboy. (©NTB)