Denne bilen har fått navnet Reaper   og noe særlig mer macho bil skal du nok lete lenge etter.
Denne bilen har fått navnet Reaper og noe særlig mer macho bil skal du nok lete lenge etter.

Chevrolet Silverado Reaper: For deg som virkelig vil være størst

Chevrolet med ny super-pickup – og ja, det ER størrelsen som teller.

Ford F-150 SVT Raptor er noe av det råeste du kan få tak i som pickup – selv i det amerikanske markedet. Men Chevrolet vil ikke sitte stille på sidelinjen og se på at gigant-Forden skal få regjere alene i dette markedet.

Dette er på en måte Arctic Trucks på amerikansk – en tar en "vanlig" Silverado, som altså ikke er noen miniputt fra før, og boler den opp så en garvet bodybuilder ville blit matt av misunnelse.

Resultatet blir naturligvis overveldende.

Brukt luksus-SUV: Til fjells på første klasse

Søtt navn

Chevrolet har valgt å samarbeide med to ulike partnere under byggingen av den enorme pickupen sin. Lingenfelter Performance Engineering og Southern Comfort Automotive.

Disse to har altså slått seg sammen og blitt en aldri så lite kruttpakke for Silveradoen – som etter ombyggingen får det søte navnet Reaper.

Det betyr noe så lystig som mannen med ljåen ...

Krysse flomstor elv i pickup? Klart du kan!

Skummel

Det navnet passer egentlig bra – for den er nok rett og slett skummel i manges øyne. Det er sikkert en del småbiler som føler seg truet når denne ruller opp i speilet, for å si det sånn.

Og med god grunn. Bilen er hevet for å gi bedre bakkeklaring, har 20" felger med digre 33" dekk (jada, AC-eiere, vi vet at mange av dere har både 35", 37" og 38"), en diger og haikjeft-aktig grill, bulende panser og LED-lyskastere foran.

BMW-SUV med over 400 hk – her har prisraset vært brutalt

Rå motor

Under panseret er det enten en 5,3- eller like godt en 6,2-liters bensinmotor. V8 begge to, selvsagt. Minstemann har 355 hk.

Men hvis du synes dette er for pyser, og gjerne vil manne opp ytelsene en knepp – så kan du få både kompressor og sportseksosanlegg fra de tidligere nevnte samarbeidspartnerne, slik at Reaperen din blir akkurat så brutal som navn og utseende tilsier.

I videoen under kan du se den i aksjon – akkompagnert av passende macho musikk, selvsagt:

http://www.youtube.com/watch?v=nqZtt2eKdrY

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

Nei – dette er ingen vanlig arbeidsbil