Zuccarello «endelig» på russisk is

Mats Zuccarello Aasen ankom mandag OL-byen Sotsji sammen med de andre spillerne fra NHL som skal delta i mesterskapet. Han kom seg raskt på isen med sine norske lagkamerater.

Zuccarello har ikke tatt på seg skøytene og beveget seg på is på et par dager. Det fikk han muligheten til bare timer etter at han hadde ankommet OL-byen med fly fra New York.

– Det gikk greit, jeg har ikke vært på is på et par dager. Flyturen var ikke så ille, jeg sov litt og fikk spist. Det er bare å komme seg gjennom det så smertefritt som mulig, sa Zuccarello til TV 2 om den ti timer lange flyreisen.

New York Rangers-spilleren vil spille sammen med Ken André Olimb og Patrick Thoresen i Norges førsterekke mot stjernespekkede Canada torsdag.

– Vi må ikke glemme at vi spiller mot verdens beste lag og spillere, så vi får sørge for det defensive først. Men vi får prøve å gjøre vårt og skape noe offensivt også, sa 26-åringen.

Trener Roy Johansen mente Zuccarello, som var av de siste som forlot isen etter Norges trening, så meget godt rustet ut for kampene som kommer. (©NTB)