ferdig
ferdig

Sjekk ut den nye Sporty-appen!

Få din egen kjendismotivator på øret, del Sportybilde og velg treningsprogram.

Nytt design og nye, kule funksjoner. Her er det bare å glede seg!

TV 2 Sporty-appen gjør din Iphone eller Android-telefon om til en motiverende treningsveileder.

Rute
Rute
Treningsskjerm
Treningsskjerm
Kart
Kart

Velg treningsprogram som passer for deg, bli inspirert av kjendismotivatorer når du trener og test kroppens fysiske alder. Del Sportybilde med detaljer fra økten på sosiale medier. Og vinn reise til 20.000 ved å delta i Jorden rundt-konkurransen.

Appen koster ingenting å laste ned. Den kan også brukes helt gratis, og om man ønsker kan man abonnere på Sporty Premium som gir tilgang til en rekke funksjoner og tjenester. Premium er inkludert for bedriftskunder.

Sportybilde
Sportybilde

Nytt design

TV 2 Sporty-appen fremstår som helt ny, med frisk design og vesentlig bedre ytelser.

Som tidligere kan du registrere turen din på kartet med tid, lengde og høydemeter. For hver kilometer får du beskjed om tempoet – på norsk.

Om du går, løper eller sykler får du opp en oversikt med splittider, hastighet og kaloriforbruk. Har du en nyere Iphone kan du også koble til et pulsbelte.

Last ned appen i Play butikk eller i Appstore.

Ta Sportybilde, del med venner

En helt ny funksjon er at du kan ta bilde underveis eller etter turen med visning av sted, temperatur og de viktigste data fra treningsøkten.

Sportybildet kan du dele via epost, SMS eller på sosiale medier. Bildene lagres også i ditt galleri på telefonen.

Velg motivator
Velg motivator

Del med venner

Det gir ekstra motivasjon å vise for andre hva du gjør av aktivitet, og følge med på hva andre gjør. I Sporty-appen kan du koble deg til dine venner og følge med på aktiviteter de har gjennomført.

Det er også en helt ny kalender i appen, og en profilside der du har oversikt over hva du har gjort og dine rekorder.

Få en motivator på øret!

I den nye appen er det en rekke Premium-funksjoner: Kjendismotivator, kondisjonskalkulator, treningsprogrammer og Jorden rundt-konkurranse.

Du kan velge mellom fire motivatorer som gir deg oppmuntrende meldinger underveis og etter treningsturen: Hedda Kise, Dag Otto Lauritzen, Christina Vukicevic og Davy Wathne.

Motivatorene gir deg melding per kilometer om du har økt farten, når du har trent i 20 minutter og for hver femte kilometer. Når du er ferdig får du en oppmuntrende beskjed.

Kalkulator
Kalkulator
Kalkulator res
Kalkulator res

Mål kroppen fysiske alder

Med kondisjonskalkulatoren får du en pekepinn på kroppens fysiske alder og estimert oksygenopptak.

Alt som skal til er å svare på seks enkle spørsmål.

Testen kan tas på nytt når du ønsker det, slik at du kan se om innsatsen du legger ned betaler seg i bedre kondis og yngre kropp.

Treningsprogrammer

Som Premium-bruker får du også tilgang på en rekke treningsprogrammer. Her er programmer for de som ønsker å komme i gang, de som liker å trene på treningssenter og de som vil bli bedre å løpe sykle eller gå på ski.

Kalender
Kalender
Økt kalender
Økt kalender

Det er enkelt å finne et treningsprogram som passer for deg, enten du vil trene én til to dager i uken, eller vil komme i toppform til Birken, et maratonløp eller et sykkelritt. Når programmet er valgt legger øktene seg inn på dager i kalenderen din.

Det er bare å trykke på økten slik at du får opp en beskrivelse, og trykke start for å registrere mens du holder på.

Vinn reise til 20.000

I appen er det også et motiverende spill med muligheter for å vinne flotte premier. Alt som skal til er å trimme og trene jevnt, og du trenger ikke være i god for å bli en vinner!

Hver måned er en etappe Jorden rundt. Du trenger 1000 poeng for å fullføre etappen. All trening du gjør blir omregnet til poeng.

Er du nybegynner holder det med to-tre moderate gåturer i uken for klare etappen, er du godt trent må du legge i mer innsats for å komme i mål og starte medaljesankingen.

Jorden rundt
Jorden rundt
Jorden rundt kart
Jorden rundt kart

Hver måned er alle som klarer etappen med i trekningen av flotte premier.

Klarer du alle tre etappene på et kontinent er du med i trekningen av et reisegavekort til 20.000 levert av Apollo.

Prøv Premium gratis

Sporty Premium koster 49 kroner måneden, men det er helt gratis å prøve. Første måned er nemlig gratis.

Abonnementet er løpende til det sies opp.

Sporty Premium kjøpes på www.tv2sporty.no eller i appen. For android betales det med kredittkort, mens du belastes gjennom din Itunes-konto om du har Iphone.

For deltakere i Sporty bedrift er Sporty Premium inkludert.