Potetmuffins

Nesten som en omlett

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Serveres lune eller kalde med en grønn salat.

Visp sammen egg og melk.
Finhakk rødløk ,bacon og hvitløk.
Skjær poteter og sopp i terninger.
Skyll og rist godt av spinaten.
Stek løk og bacon i i olje/ smør, tilsett finhakket hvitløk, poteter og sopp og la surre 4-5 min.
Tilsett spinat helt mot slutten.

Bland de stekte grønnsakene i egg- og melkeblandingen.
Tilsett revet hvit ost og smak til med salt og pepper.

Smør store muffinsbrett med olje eller bruk papirformer.

Fordel blandingen i formene og stek på midterste rille i varm stekeovn 180 oC i 20-30 min.
(Steketid avhengig av størrelsene på muffinsene) .

Her ser du mer:

375907