Real Madrid satte skapet på plass

Atlético Madrid flyr høyt for tiden og topper tabellen i spansk fotball, men Real Madrid satte skapet på plass med 3-0-seier i onsdagens byderby i cupen.

Ved hjelp av to selvmål skaffet storebror seg et klart overtak på tittelforsvareren i kampen om plass i cupfinalen. Returkampen i semifinalen spilles neste uke, og Atlético trenger et lite mirakel for å vende kampen. I returkampen må Diego Costa stå over som følge av det gule kortet han fikk onsdag.

Jesé Rodriguez scoret for Real Madrid mellom selvmål av Emiliano Insua og Miaranda, og dermed ligger det an til en drømmefinale mot Barcelona, som vant 2-0 i første kamp mot Real Sociedad.

– Jeg synes dette var vår beste kamp siden jeg overtok. Først og fremst fordi vi møtte et lag som er veldig vanskelig å spille mot. De er sterke og aggressive, men vi spilte veldig godt, sa Real-trener Carlo Ancelotti.

– Jeg er fornøyd på alle måter. Jeg skulle ønske vi alltid kunne spille som vi gjorde i kveld.

Det var Atléticos playmaker Arda Turan som hadde kampens første sjanse. Han testet Real-keeper Iker Casillas med en heading i det 13. minutt. (©NTB)