Gillinghams Cody McDonald og jublende lagkamerater etter seiersmålet mot Wolves i januar.  (Foto: Gareth Fuller, Pa/Scanpix)
Gillinghams Cody McDonald og jublende lagkamerater etter seiersmålet mot Wolves i januar. (Foto: Gareth Fuller, Pa/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Spenstig borteseier på Rekdals kupong

To kamper fra England velges på oddskupongen til Kjetil Rekdal tirsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til TV 2s oddseksperter.

Stevenage ligger helt nederst på tabellen, men er likevel favoritter mot Gillingham. Det velger Kjetil Rekdal å utnytte i dag.

Stevenage - Gillingham (engelsk League One) H: 2,05 U: 3,10 B: 2,95

Stevenage ligger helt nederst fem poeng opp til trygg grunn. Har 6-4-16 totalt og 3-2-7 hjemme. Har to strake hjemmetap. Sist ble det 0-4 for Everton i FA-cupen, mens Notts County vant 1-0 gangen før. Fikk kampen sin sist helg mot Crawley utsatt. Mousinho får sin andre debut for klubben etter at han resignerte en låneavtale ut sesongen på deadline day. De siste utsettelsene har gjort at midtbaneduoen Doughty og Parrett er friskmeldte og laget har ingen skader. Gillingham ligger trygt plassert på 11. plass – langt fra både playoffplass og nedrykk. Har 10-5-14 totalt i serien og 3-1- borte. Har vunnet sine siste tre hjemmekamper, men borte har det bare blitt én seier og fem tap på de siste seks. Manager Peter Taylor har det samme mannskapet tilgjengelig som slo Port Vale 3-2 i helgen. Nysignerte Borrowdale fortsetter å søke etter kampformen, mens Whelpdale (m), Lee (f) og Kedwell (a) er skadet. Stevenage ligger nederst på tabellen av en grunn og Rekdal mener Gills er mer enn god nok til å ta en seier her.

Spill kampen som singel

Levér hele kupongen

Halifax - Salisbury (engelsk Conference) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,00

Rekdal hadde denne på oddskupongen i begynnelsen av januar, men kampen ble utsatt til i dag. Halifax er inne i en litt dårlig periode med 0-4-2 på de siste seks kampene, men her har fire av dem vært spilt på bortebane. Har ligaens beste hjemmestatistikk selv om det må sies at de har spilt to-tre kamper mer enn lagene helt øverst på tabellen. 11-4-1 er i alle fall status så langt. Spilte 1-1 her tredje sist mot Cambridge, mens de mistet en 3-1-ledelse i 3-3-kampen mot Gateshead gangen før. Salisbury har passert Halifax på tabellen og ligger poenget foran på 8. plass. 14-4-10 er fasiten totalt i serien, mens det på bortebane har blitt 3-2-8. Har fire seire og to tap på de siste seks. Senest ble Nuneaton slått 2-1 hjemme. Borte er det en helt annen historie hvor de har fem tap på de siste seks. Halifax’ hjemmeform, og Salisburys dårlige borteform, taler for en H på kupongen her.

Kampen kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Stevenage - Gillingham B 2,95

Halifax - Salisbury H 1,90

Totalodds: 5,61

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!