Southends Kevin Hurst og lagkameratene feirer et mål mot Chesterfield i FA cupen i desember.  (Foto: Simon Cooper, Pa/Scanpix)
Southends Kevin Hurst og lagkameratene feirer et mål mot Chesterfield i FA cupen i desember. (Foto: Simon Cooper, Pa/Scanpix)

League Two avslutter en fin januarmåned

Oddsekspert Jon Einar Birkevold har levert sitt aller siste oddstips for TV 2. Sjekk kupongen hans her!

Oddseskspert Jon Einar Birkevold har hver dag levert en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

14 av 30 oddskuponger i januar har gått inn med gevinst med en samlet tilbakebetalingsprosent på 104. Hadde du fulgt alle tipsene hans denne måneden ville du med andre ord hatt et overskudd allerede før den siste kupongen er resultert. Det siste halvåret har fire av seks måneder endt med pluss.

Dagens tips er det siste han leverer for TV 2 Sport & Spill. Vi ønsker å takke Jon Einar for samarbeidet og ønske han lykke til videre.

Southend United - Newport County H: 1,85 U: 3,25 B: 3;30

Southend er på sjetteplass med 13-7-7 totalt og 7-3-3 hjemme. Det er svært jevnt i teten, så med seier i denne overnatter de som nr. 3, to poeng fra toppen. Vertene har 3-4-0 i sine sju seriekamper siden forrige tap. Sist helg røk de ut av cupen med 0-2 her for Hull, slik at 4-1-seieren hjemme over Millwall i 3. runde fikk liten verdi. Dagens hjemmelag var i sving i serien tirsdag. Da ble det 1-1 borte mot Dagenham & Redbridge. I forrige hjemmekamp i serien ble serieleder Chesterfield slått 3-0. Kaptein John Smith (f) er tilbake etter noen kampers fravær. Burnley-lånet Luke O'Neill (f) er skadet fortsatt. Cauley Woodrow (a) har reist tilbake til Fulham, men det er Kevan Hurst og Ryan Leonard som har vært lagets mest målfarlige den siste tiden. Newport har som nye å dette nivået 10-8-7, men de har bare tatt ett poeng på sine fire foregående. I januar har de tapt 1-2 hjemme for Northampton (nr. 24 på tabellen), spilt 2-2 borte mot Accrington (17) og tapt 1-3 borte for Bristol Rovers (20). Manager Justin Edinburgh mente skiftende vær underveis i kampen var noe av årsaken til tapet i Bristol. For gjestene er Byron Anthony (f) snart tilbake etter beinbrudd, men denne kommer trolig for tidlig. Conor Washington (a) har nylig reist til Peterborough, men de fikk Shaun Jeffers (a) i retur. Waliserne har gjort det bedre enn forventet, men nå har altså formen vært på retur. 1,85 i odds for seier til Phil Browns elever blir mitt siste tips for TV 2.

Levér kupongen her

Her er Birkevolds kupong:

Southend- Newport H 1,85

Totalodds: 1,85

Innleveringsfrist: 20:45

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!