Uavgjort for J19-landslaget

Amalie Eikelands utligning i annen omgang ga Norges J19-landslag i fotball 1-1 mot England i årets første oppkjøringskamp til EM-sluttspillet på hjemmebane.

– Dette var en veldig god gjennomkjøring for oss. Vi startet i 4-4-2 med ekstremt høyt press. Det traff vi veldig bra med og vant ballen ofte. Vi hadde mye fokus på gjenvinning og var bra på det, sa landslagstrener Jarl Torske til fotball.no.

– Som følge av den gode kollektive defensive jobben skapte vi mange store sjanser. Det var blodig urettferdig at vi lå under ved pause.

England tok ledelsen med en scoring av Abbey Joice halvveis i første omgang. Et snaut kvarter var spilt av annen omgang da Eikeland satte inn 1-1.

– Vi trøkket til i 2. omgang, slik vi gjorde før pause. Utligningen kom etter et flott angrep med bra kombinasjonsspill, fine løp rundt og en fin avslutning av Amalie i det lengste hjørnet, sa Torske.

– I siste halvdel av annen omgang gikk vi litt tomme for krefter. Da la vi oss ned i en 4-5-1-formasjon. England hadde mye ballbesittelse i den perioden, men vi var farlige på overganger. (©NTB)