Manchester City's David Silva. (Foto: Kerstin Joensson/Ap)
Manchester City's David Silva. (Foto: Kerstin Joensson/Ap)
Steven Gerrard og Liverpool tippes som vinner av Merseyside derbyet av Kjetil Rekdal. (Foto: Paul Ellis, Afp/Scanpix)
Steven Gerrard og Liverpool tippes som vinner av Merseyside derbyet av Kjetil Rekdal. (Foto: Paul Ellis, Afp/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal tror på City som serieleder

Dersom Manchester City slår Tottenham i dag blir det serieledelse for Manuel Pellegrini & Co. Det tror Kjetil Rekdal dem klarer.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Liverpool knuste byrival Everton 4-0 i går, men Arsenal klarte bare 2-2 borte mot Southampton og derfor ble det bare én av to for Rekdal i går.

I dag går han for en ny dobbel fra Premier League. Husk det er mulig å spille kampene som singel om du ønsker det.

Tottenham - Manchester City (engelsk Premier League) H: 3,50 U: 3,30 B: 1,90

Med Arsenals uavgjort mot Southampton i går vil City innta serieledelsen med seier her. Er ubeseiret på de siste 19 kampene og har scoret 64 mål i den perioden. Har seks strake seire. Senest ble Watford slått 4-2 hjemme i FA-cupen etter at gjestene ledet 2-0, mens West Ham ble slått 3-0 borte i ligacupens kvartfinale. Har seks seire på de siste sju borte. Kun Blackburn i FA-cupen har hindret City fra å vinne. Mangler Milner (m), Garcia (m) og Nasri (m/a), men får tilbake Negredo (a) og Silva (m/a). Spurs ligger på femteplass uavhengig av dagens resultat, men vil gå á poeng med Liverpool med seier her. Har fire seire på de siste fem kampene i alle turneringene, men har bare ett tap på de siste ti i serien. Slo Swansea 3-1 borte sist og Crystal Palace 2-0 hjemme nest sist. Townsend (m) og Lamala (a) misser kampen på grunn av skader, mens Vertonghen (f), Kaboul (f) og Sandro (m) er usikre. Spurs har bare tatt fire poeng på de siste sju kampene mot City. City vant hele 6-0 da lagene møttes i Manchester i november, og selv om Rekdal ikke tror City vinner med samme sifre denne gangen, blir det i alle fall tre poeng.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Sunderland - Stoke (engelsk Premier League) H: 1,97 U: 3,15 B: 3,45

Sunderland ligger målforskjellen foran Cardiff som innehar jumboplassen i serien. Er imidlertid i god form. Slo Kidderminster 1-0 i FA-cupen sist og tapte, men vant, mot Manchester United etter straffer i ligacupens semifinale nest sist. Har bare ett tap på de siste sju i serien (2-4-1), men spiller ofte uavgjort. Sist ledet de 2-0 borte over Southampton i kampen som endte 2-2. Har ingen skader. Stokes form er dårlig med fire tap og én uavgjort på de siste fem i serien. Sist røyk dem ut mot Chelsea i FA-cupen. Er ligaens dårligste bortelag, og har ikke vunnet på fremmed gress siden straffeseieren mot Birmingham i ligacupen i slutten av oktober. Forrige trepoenger i serien kom i slutten av august. Nysignerte Odemwingie starter nok. Det samme gjør Shawcross som vil spille med «gips» etter å ha brukket håndleddet. Huth, Wilkinson og Etherington er skadet. På de siste 11 kampene mellom disse lagene har Sunderland vunnet seks, mens fem har endt uavgjort. Rekdal mener sjansen for en uavgjort igjen absolutt er til stede.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Tottenham - Manchester City B 1,90

Sunderland - Stoke U 3,15

Totalodds: 5,99

Innleveringsfrist: Klokken 20:40.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!