Steven Gerrard og Liverpool tippes som vinner av Merseyside derbyet av Kjetil Rekdal. (Foto: Paul Ellis, Afp/Scanpix)
Steven Gerrard og Liverpool tippes som vinner av Merseyside derbyet av Kjetil Rekdal. (Foto: Paul Ellis, Afp/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal tror Liverpool vinner Merseyside-derbyet

En dobbel på Liverpool og Arsenal velges av Kjetil Rekdal på oddskupongen tirsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er han som har levert vurderingen av kampene under.

Nær full runde i Premier League og det er herfra Vålerenga-treneren har funnet dagens to objekter. Begge kampene kan du se på TV 2 Premium og TV 2 Sumo.

Liverpool - Everton (engelsk Premier League) H: 1,75 U: 3,45 B: 3,95

Lokaloppgjør. Liverpool mistet kontakten med de tre beste i julen, og nå gjelder det i første rekke å beholde fjerdeplassen. De vant sine to første seriekampene i januar, men skuffet med 2-2 her mot Aston Villa for ti dager siden, hvor de slapp inn sesongens to første mål før pause på eget gress. Lørdag vant gjestene 2-0 borte over Bournemouth i FA-cupen. Manager Brendan Rodgers har store mangler i forsvar. Agger, Coates, José Enrique, Johnson og Sakho er ute. Lucas Leiva (a) er også skadet, men det er en liten mulighet for at Allen (m) kan være tilbake. Everton kunne overtatt fjerdeplassen for åtte dager siden, men ledelse ble til 1-1 borte mot West Bromwich, og sjetteplassen beholdt. Lørdag ble Stevenage slått 4-0 borte i cupen. Gjestene har bare mistet seks seriepoeng på å tape, men 18 på å spille uavgjort. Borte har de 4-6-1. Oviedo (f) fikk starte lørdag, men det endte med to brudd i leggbenet, og costaricanerens VM-deltakelse er i fare. Barkley (m), Gibson (m), Deulofeu (a) og Koné (a) er også på skadelisten. I tillegg må Alcaraz (f), Coleman (f), Distin (f), Jagielka (f) og Pienaar (m) sjekkes før eventuell involvering. Om nykommer Traoré (a) rekker kampen gjenstår også å se. Det blir altså to svekkede lag som stiller i denne Merseyside-godbiten. Det står 4-5-1 i de ti siste seriemøtene mellom lagene.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Southampton - Arsenal (engelsk Premier League) H: 3,55 U: 3,35 B: 1,87

Southampton utgjør med 8-7-7 ingenmannslandet i Premier League. De har 1-1-1 i seriekampene i januar. De spilte 2-2 borte mot Sunderland for to uker siden. Lørdag vant de oppskriftsmessig 2-0 hjemme over Yeovil i FA-cupen. Lovren (f), Gastón Ramírez (m) og Osvaldo (a) er ute. Nylig friskmeldte Boruc (k) fikk hvile i helgen, men han er trolig tilbake nå. Wanyama (m) ser ut til å være bli klar etter noen uker på sidelinjen. Arsenal leder fremdeles med ett poeng på Manchester City. Fredag vant de 4-0 hjemme over Coventry i FA-cupen uten å måtte sløse med kreftene. I serien har de vunnet fem på rad etter 0-0-kampen hjemme mot Chelsea lille julaften. 2-1 borte over Aston Villa ble etterfulgt av 2-0 hjemme over Fulham. Vermaelen (f), Arteta (m) og Ramsey (m) er i sving igjen, men om de spiler fra start er uvisst. Diaby (m) og Walcott (a) er langt unna spill, men Sanogo (a) nærmer seg retur. Arsenal vant 2-0 i det omvendte oppgjøret, og blir greie favoritter igjen.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Liverpool - Everton H 1,75

Southampton - Arsenal B 1,87

Totalodds: 3,28

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!