Solskjær har hentet Fabio og Kenwyne Jones

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at brasilianeren Fabio og Stoke-spilleren Kenwyne Jones allerede er på plass og klare for Cardiff.

Det pågår også forhandlinger om å få Manchester Uniteds Wilfried Zaha til klubben, men mandag fortalte Solskjær at den handelen ennå ikke er i boks.

Fabio er venstre back, mens Jones er angriper. Zaha som er den tredje spilleren Solskjær jobber med å få til klubben i denne omgang, er ving.

– Avtalen om å få over Zaha er ikke klar, men jeg håper det skal være mulig å få landet også den avtalen før overgangsvinduet stenger fredag, sier Solskjær. Håpet er å få Zaha-avtalen klar i løpet av et døgn eller så, for Solskjær legger ikke skjul på at målet er å få ham klar til helgens kamp.

Han tok over som manager for Cardiff tidligere i januar, og allerede tirsdag skal han lede laget sitt mot gamleklubben Manchester United.

– Fabio og Kenwyne Jones er klare til å trene med oss. De er på plass, og jeg har hatt samtaler med dem etter at de kom til Cardiff, sier Solskjær. (©NTB)