SUPPORTERE: Angers supportere på tribunen på Jean Bouin stadion i Angers. (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)
SUPPORTERE: Angers supportere på tribunen på Jean Bouin stadion i Angers. (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)

En singel fra Ligue 2 får plass på mandagens oddskupong

Gjestene er svekket mot et lag de tradisjonelt sliter mot.

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

Uke 4 ble også fin for de som fulgte Jon Einar Birkevolds tipsforslag. Fire av sju gikk inn, med en tilbakebetaling på 135 prosent. I uke 3 var tilbakebetalingen 149 prosent.

I dag kjører han en singel fra fransk fotball.

Angers SCO – Dijon H: 1,95 U: 2,90 B: 3,15

Metz leder med 41 poeng. Fra toer Angers på 36 ned til Niort på niendeplass skiller det fire poeng. Vertene vant i forrige uke 1-0 hjemme over Sochaux i cupen. I serien i januar har de spilt 1-1 hjemme mot Nancy og vunnet 1-0 borte over Châteauroux. Trener Stéphane Moulin får her tilbake spissen Jérémy Blayac (a), og det ser bra ut med mannskapet. Dijon er blant lagene som står med 32 poeng. Borte har de 1-6-3. I januar har de vunnet 4-1 hjemme over bortesvake Istres og spilt 2-2 borte mot hjemmesterke Lens. Torsdag hentet de opp 0-2 til 2-2 i cupkampen borte mot Auxerre, men tapte etter ekstraomganger. Zakarian Diallo (f) og Brian Babit (m) er suspenderte. William Remy (f), Sekoh Baradji (m), Rémi Mulumba (m) og Koro Koné (a) er i tillegg skadet. Alle disse seks ville vært aktuelle fra start og sistnevnte er lagets toppscorer. Dijon er uten seier på de 12 siste innbyrdes oppgjørene. Seks av de 12 har endt uavgjort, men nå er bortelaget svekket, og 1,95 for seier til Angers spilles.

Levér kupongen her

Her er Birkevolds kupong:

Angers SCO – Dijon H 1,95

Totalodds: 1,95

Innleveringsfrist: 19:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!