Zuccarello: – En unik opplevelse

Mats Zuccarello Aasen herjet for New York Rangers i snøværet søndag. Utendørskampen på Yankee Stadium ble minnerik for tomålsscoreren.

Zuccarello ble kåret til kampens beste spiller da Rangers slo lokalrival New Jersey Devils 7-3 foran 50.150 tilskuere på det kjente baseballstadionet i New York.

– Jeg tror man må være her for å skjønne hvor stort dette var. Det var en spesiell følelse å komme ut her og se all fansen, og så i tillegg å vinne. Dette var stort, sa oslogutten til Nettavisen.

På spørsmål om hva han tenkte da han kom ut på isen før kampen, svarte Zuccarello: – At man er heldig som får sjansen til å oppleve dette. Man får bare nyte det mens man kan. Dette var en unik opplevelse.

For to år siden ble han vraket fra troppen da New York Rangers møtte Philadelphia Flyers i Winter Classic på arenaen til baseballaget Philadelphia Phillies. Derfor var Zuccarello glad han fikk være med på søndagens kamp.

– Jeg var ikke god nok den gang, men i dag var det sannsynligvis en enda bedre opplevelse, her i New York foran våre egne fans. Jeg er glad for at jeg fikk spille her med denne gjengen og på denne arenaen, sa 26-åringen. (©NTB)