Monaco tok innpå PSG

Monaco klarte seg bra i fraværet av kneskadde Radamel Falcao og slo Marseille 2-0 i Ligue 1 søndag.

Den franske serietoeren utnyttet dermed det overraskende poengtapet til tetlaget Paris Saint-Germain, som bare mestret 1-1 borte mot lille Guingamp lørdag. Tre poeng skiller lagene i gullkampen etter helgens serierunde.

Monaco må klare seg uten stjernespissen Falcao resten av sesongen. Mot Marseille fikk spissparet Valere Germain og Emmanuel Riviere muligheten på topp sammen.

Duoen svarte med å score hvert sitt mål. Germain ga vertene ledelsen etter 41 minutter, mens Riviere doblet den i det 57. minutt.

Monaco kunne vært i føringen allerede i åpningsminuttet, men Marseille-keeper Steve Mandanda slo et Riviere-skudd i tverrliggeren og ut.

Det var Monacos annen seier på rad. Verre står det til for Marseille, som ligger helt nede på niendeplass. (©NTB)