Spania vant bronsekampen

Regjerende verdensmester Spania tok sin annen strake mesterskapsmedalje da Kroatia ble slått 29-28 i bronsekampen i håndball-EM søndag.

Selv om spanjolene var i ledelsen stort sett hele kampen, måtte de jobbe hardt for å sikre bronsen. Kroatia hang med helt fram til de siste sekundene, men utligningen til 29-29 kom aldri.

Spania var foran med ett mål i store deler av første omgang, men fikk til slutt en liten luke og ledet 16-13 til pause.

Målvakten José Manuel Sierra leverte flere glimrende redninger for spanjolene, og Joan Canellas ble utslagsgivende i den andre enden med åtte fulltreffere.

Canellas ble bronsekampens toppscorer sammen med kroatenes Domagoj Duvnjak, som etter kampen kunne trøste seg med prisen han fikk som årets håndballspiller i verden. (©NTB)