David Moyes er under hardt press i Manchester United.  (Foto: MArtin Rickett, Pa Photos/Scanpix)
David Moyes er under hardt press i Manchester United. (Foto: MArtin Rickett, Pa Photos/Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal tror på Moyes

Manchester United må vinne med to mål om de skal avansere etter ordinær tid mot Sunderland i kveld. Det tror Kjetil Rekdal de klarer.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Storhamar vant hele 10-5 over Lørenskog, og KaiPa slo Ässät 2-1. Dessverre kom seiersmålet i sistnevnte kamp 34 sekunder ut i forlengningen slik at det bare ble én av to for Rekdal i går.

I dag setter han sin lit til David Moyes og Manchester United som må vinne med to mål for å gå videre etter ordinær tid mot Sunderland i ligacupens semifinale

Manchester United - Sunderland (0-1)(engelsk ligacup) H: 1,85 U: 3,55 B: 2,85

Semifinale. Returkamp. Dette er i praksis Manchester Uniteds ene sjanse til pokalheving denne sesongen, men da må de snu 1-2 til avansement i denne og slå Manchester City i finalen. Vertene begynte bra i søndagens bortekamp mot Chelsea i serien, men de tapte 1-3, og har seks poeng opp til fjerdeplassen. Fravær er det stadig noen av hos hjemmelaget. Ferdinand (f), Fellaini (m) og Nani (m/a) sliter fremdeles. Om Rooney (a) og, eller van Persie (a) blir klare, gjenstår å se. Vidic (f) er suspendert i tre kamper. Sunderland er nest nederst i serien, men de har bare tapt én av sine sju foregående i ligaen. Lørdag ble det 2-2 hjemme mot Southampton. Nye Ustari (k) og Vergini (f) er spilleklare. Westwood (k) og Cuéllar (f) er fremdeles ute. 1-0-seier holder for United, men da kun etter ekstraomganger da bortemålsregelen ikke gjelder etter ordinær tid. Rekdal satser derfor på tomålsseier eller mer for Moyes & Co.

Objektet kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Troja/Ljungby - Timrå (svensk hockeyallsvenskan) H: 2,35 U: 3,65 B: 2,10

Hjemmelaget ligger helt sist i den nest øverste serien i svensk ishockey. Har bare seks seire på 38 kamper, men spiller en del uavgjort (6-14-18). Har 1-0-4 på de siste fem kampene, men vant den siste hjemmekampen hele 6-1 over Björklöven som riktignok ligger nest sist på tabellen. Timrå ligger midt på tabellen med 12-13-13. Tapte 2-5 hjemme for Malmö sist, men hadde tre strake seire før det. Har seks seire på de siste sju bortekampene (5-1-1) og bør kunne ta alle poengene i dag også.

Kampen kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Manchester United - Sunderland (0-1) H 1,85

Troja/Ljungby - Timrå B 2,10

Totalodds: 3,89

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!